Γιατροί

Ντίσελντορφ GR

Πληροφορίες γύρω από τους γιατρούς και τα νοσοκομεία του Ντίσελντορφ

Home 9 Home 9 Γιατροί

by | 18 Jun 2020 | 0 comments

Ενημερώθηκε:

Aug 15, 2020 @ 16:10
© Σωκράτης Κουρτσίδης

Tags

Οδοντίατροι (Ντίσελντορφ) (11)

Έλληνες και Ελληνίδες γιατροί στο Ντίσελντορφ

Στην πόλη του Ντίσελντορφ δραστηριοποιούνται αρκετοί Έλληνες και Ελληνίδες γιατροί. Πολλοί έχουν δικό τους ιατρείο, ενώ άλλοι εργάζονται ως υπάλληλοι σε κάποιο νοσοκομείο ή κάποια ιδιωτική κλινική.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γιατρούς, επειδή μεταξύ αυτών και των ασθενών τους υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα, λόγω της γλώσσας και της ιδιαίτερης ελληνικής νοοτροπίας.

Παρ’ όλα αυτά, θα ήταν λάθος να μην προβάλλουμε και γιατρούς άλλων εθνοτήτων. Υπάρχουν άριστοι γιατροί στο Ντίσελντορφ σε όλες τις ειδικότητες και απ’ όλες τις χώρες. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν αναζητούμε έναν γιατρό να έχουμε ως βασικό μας κριτήριο την επαγγελματική του επάρκεια και τις άριστες ιατρικές του ικανότητες.

Είναι, επίσης, σημαντικό να γνωρίζουμε πως δεν δέχονται όλοι οι γιατροί την κρατική ασφάλιση (GKV Gesetzlich versichert). Κάποιοι, δηλαδή, εξυπηρετούν αποκλειστικά ασθενείς με ιδιωτική ασφάλιση (PKV – private Krankenversicherung). Πριν, λοιπόν, κλείσουμε το ραντεβού μας ενημερώνουμε τον γιατρό για το ασφαλιστικό μας ταμείο.

Άλλα κριτήρια που καλό είναι να λάβουμε υπόψη μας είναι οι ώρες εξυπηρέτησης, η κοντινότερη ημερομηνία ραντεβού, η πρόσβαση στο ιατρείο για άτομα με ειδικές ανάγκες, αν γίνονται δεκτοί μόνο άνδρες ή γυναίκες ασθενείς και η αξιολόγηση του/της γιατρού από τους ασθενείς του μέσω ειδικών ιατρικών πλατφορμών και ιστοσελίδων.

Το κείμενο αυτό είναι ολόφρεσκο και σπαρταράει!

Γι’ αυτόν τον λόγο ίσα – ίσα που έχουμε προλάβει να ανάψουμε τη φωτιά και να λαδώσουμε το τηγάνι. Έχει ακόμα δουλειά να γίνει εδώ. Γι’ αυτό καθίστε αναπαυτικά στο “τραπεζάκι” και πιείτε ένα τσιπουράκι στην υγειά όλων μας, όσο εμείς θα συνεχίζουμε την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό του με νέες καταχωρήσεις. 

Η σελίδα αυτή εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες πληροφορίες

Αν δεν βρείτε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας ή λάβετε μέρος στο forum μας και ρωτήστε ό,τι θέλετε εκεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Πληροφορίες

Email Επικοινωνίας

 

You need to login to contact with the Listing Owner. Click Here to log in.