Ντίσελντορφ GR

dus.gr  |  duesseldorf.gr

Ντίσελντορφ GR

Ελληνικά Φαρμακεία

Πληροφορίες και οδηγίες για τον Ελληνισμό του Ντίσελντορφ

Ελληνικά Φαρμακεία

Ντίσελντορφ GR

Πληροφορίες γύρω από τα ελληνικά φαρμακεία στο Ντίσελντορφ

Home 9 Home 9 Ελληνικά Φαρμακεία

by | 23 Jun 2020 | 0 comments

Ενημερώθηκε:

Jun 24, 2020 @ 08:18
© Σωκράτης Κουρτσίδης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα δεξιά για να ανοίξετε τη γερμανική σελίδα για την αναζήτηση εφημερευόντων φαρμακείων.

[flexstyle_particles_button button_text="Εφημερεύοντα φαρμακεία" button_url="https://www.apotheken.de/apotheken-und-notdienste-suchen/#D%C3%BCsseldorf" button_target="on" effect="6" _builder_version="4.4.8" custom_button="on" button_text_size="32px" button_text_color="#ffffff" button_bg_color="#d6d6d6" button_border_width="2px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="9px" button_use_icon="off" button_alignment="center" text_orientation="center" custom_margin="30px|||||" link_option_url="https://www.apotheken.de/apotheken-und-notdienste-suchen/#D%C3%BCsseldorf" link_option_url_new_window="on" hover_enabled="0" text_shadow_style="preset3" text_shadow_color="#8f8f8f" button_border_width__hover_enabled="on|hover" button_border_width__hover="2px" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="#aadb24" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_text_color__hover_enabled="on|hover" button_text_color__hover="#7cda24" button_bg_color__hover="#ddffbd" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_radius__hover_enabled="on|hover" text_shadow_color__hover_enabled="on|hover" text_shadow_color__hover="#ffffff"][/flexstyle_particles_button]
Tags

Ελληνικά φαρμακεία στο Ντίσελντορφ

Από την πόλη του Ντίσελντορφ δεν θα έλειπαν οι Έλληνες και Ελληνίδες φαρμακοποιοί. Πολλοί απ' αυτούς έχουν τα δικά τους φαρμακεία, ενώ άλλοι εργάζονται ως συνέταιροι ή υπάλληλοι.

Το φαρμακείο ονομάζεται στα γερμανικά Apotheke. Η λειτουργία τους είναι σχεδόν όμοια με εκείνη των φαρμακείων στην Ελλάδα. Τις νυχτερινές ώρες, τις Κυριακές και τις αργίες είναι ανοικτά τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Ο αριθμός των φαρμακείων ανά περιοχή είναι πιο μικρός από εκείνον στην Ελλάδα και πιο μεγάλος από άλλες χώρες, όπως την Ολλανδία.

Οι Έλληνες και Ελληνίδες φαρμακοποιοί μπορούν να βοηθήσουν συνταξιούχους και ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα γερμανικά φάρμακα και τη συνταγογράφησή τους. Αν κάποιος άνθρωπος μένει σε κάποιο μακρινό μέρος και χρειάζεται ένα συγκεκριμένο φάρμακο, αυτοί μπορούν να του το στείλουν ταχυδρομικώς. Αν χρειαστεί να ταξιδεύσει στην Ελλάδα κάποιον καιρό και απαιτείται ευελιξία στη συνταγογράφηση από τον γιατρό, και εδώ θα βρει την κατάλληλη εξυπηρέτηση.

Το κείμενο αυτό είναι ολόφρεσκο και σπαρταράει!

Γι' αυτόν τον λόγο ίσα - ίσα που έχουμε προλάβει να ανάψουμε τη φωτιά και να λαδώσουμε το τηγάνι. Έχει ακόμα δουλειά να γίνει εδώ. Γι' αυτό καθίστε αναπαυτικά στο "τραπεζάκι" και πιείτε ένα τσιπουράκι στην υγειά όλων μας, όσο εμείς θα συνεχίζουμε την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό του με νέες καταχωρήσεις. 

Ενημερώστε μας!

Αν θέλετε να προσθέσουμε ή να ενημερώσουμε κάποια πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

  1. Μέσω της φόρμας επικοινωνίας
  2. Μέσω email στο [email protected]
  3. Μέσω ενός σχολίου (comments)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Πληροφορίες

Email Επικοινωνίας

 

You need to login to contact with the Listing Owner. Click Here to log in.